0 0
Tårtbotten!

Dela på sociala medier

Kopiera och dela denna URL

Ingredienser

4 stycken Ägg
2 dl Socker
1 dl Potatismjöl
1 dl Vetemjöl
2 tsk Bakpulver

Favoritmarkera detta recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tårtbotten!

Innehållsinformation
    Kök

      Snabbgjord tårtbotten som ger en supergod grund till en god tårta. Hög och luftig blir den så du kan dela den i flera lager.

      • 40 Minuter
      • Medel

      Ingredienser

      Tillagning

      Dela

      Detta grundrecept ger dig den smarrigaste tårtan du smakat!

      (Visited 31 times, 1 visits today)

      Steg

      1
      Klar

      Rör ihop!

      Rör ihop ägg och socker så det blir vitt och fluffigt, var noga med det här momentet för det gör så att tårtan blir hög och luftig! Glöm nu inte att sätta på ugnen, 200-225 grader

      2
      Klar

      Tillsätt resten av ingredienserna!

      Rör försiktigt i potatismjöl, vetemjöl och bakpulver.

      3
      Klar

      Häll i form och grädda i ugn!

      Ta en rund form ca 24 cm i diameter, smörj med lite smör och bröa sedan med lite ströbröd. Häll i smeten och grädda i 30 minuter i 200-225 grader varm ugn. Låt den sedan svalna innan du tar ur den ur formen.

      Pia Larson

      Receptrecensioner

      Det finns ännu inga recensioner för detta recept.
      föregående
      Kokosmuffins
      nästa
      Cheesecake!
      föregående
      Kokosmuffins
      nästa
      Cheesecake!

      Lägg till kommentar