0 0
Tabbouleh!

Dela på sociala medier

Kopiera och dela denna URL

Ingredienser

Ändra antal portioner:;
3 dl Bulgur okokt
1 st Buljong / Grönsak
1 kruka Persilja
½ kruka Mynta
1 st Röd lök
2 st Vitlök
5-10 st Tomater Beror på storlek, blanda gärna olika sorter och färger.
6 msk Olivolja
1 citron Citronsaft
1 tsk Salt

Favoritmarkera detta recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tabbouleh!

Tabbouleh!

Innehållsinformation
    Kök

      Härligt fräscht tillbehör. Blanda den som du själv vill med det du tycker om, men här kommer mitt recept.

      • 20 minuter
      • Portioner 4
      • Lätt

      Ingredienser

      Tillagning

      Dela

      Supergott att ha som tillbehör till det mesta såsom fisk, kött och kyckling.

      Smakrik och du bestämmer själv vad du vill ha i så det passar din smak bäst.

      (Visited 16 times, 1 visits today)

      Steg

      1
      Klar

      Koka Bulgur

      Jag föredrar den hela Bulguren, lite större korn. Koka efter anvisningen på paketet. Koka med en buljongtärning istället för salt, får en mycket intensivare och godare smak.

      2
      Klar

      Hacka grönsakerna.

      Medan Bulguren kokar så hacka alla ingredienser till din Tabbouleh. Blanda sedan med saften från en citron, olivolja och lite salt

      3
      Klar

      Blanda ihop!

      Häll av vattnet från Bulguren i en sil och tillsätt den till ört och grönsaks blandningen. Rör om och servera.

      Pia Larson

      Receptrecensioner

      Det finns ännu inga recensioner för detta recept.
      föregående
      Laxburgare!
      nästa
      Avovado & Mango sallad!
      föregående
      Laxburgare!
      nästa
      Avovado & Mango sallad!

      Lägg till kommentar