• Hem
  • Rödbetsbiffar!
0 0
Rödbetsbiffar!

Dela på sociala medier

Kopiera och dela denna URL

Ingredienser

Ändra antal portioner:;
4-5 st Morötter
400 g Rödbetor Kokta
1 st Gul lök
2 klyftor Vitlök
1 - 1 ½ dl Ströbröd
2 st Ägg
½ dl Matlagningsgrädde
1 tsk Salt
Persilade Kryddmix
Smör Till stekningen

Favoritmarkera detta recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rödbetsbiffar!

Rödbetsbiffar!

Innehållsinformation

    Matiga rödbetsbiffar!

    • 30 minuter
    • Portioner 6
    • Lätt

    Ingredienser

    Tillagning

    Dela

    Variera med vegetariska biffar! Lätta att göra och bra att styckfrysa och ta fram till matlåda.

    (Visited 38 times, 1 visits today)

    Steg

    1
    Klar

    Då startar vi!

    Skala morötterna. Ta bort det yttersta skinnet på rödbetorna. Riv rödbetorna och lägg i sil så lite vätska får rinna av, riv även morötterna. Använd den grova sidan av rivjärnet.

    2
    Klar

    Löken!

    Finhacka vitlök och gul lök och fräs det lite lätt i stekpannan så de får en mjuk smak.

    3
    Klar

    Ägg, grädde och ströbröd!

    Vispa ihop ägg, grädde och ströbröd, smeten ska vara rätt så fast då rödbetorna ger ifrån sig mycket vätska. Blanda även i salt och persiladen.

    4
    Klar

    Blanda samman!

    Blanda ihop lök, morötter och rödbetor. Låt stå en stund för att svälla samman.

    5
    Klar

    Steknings dags!

    Forma fina burgare av smeten, stek i smör på medelvärme i stekpannan.

    6
    Klar

    Servera!

    Servera gärna med potatismos eller Tabbouleh med Hummus. Går jättebra att styckfrysa så du lätt kan ta fram och ha till t.ex matlåda.

    Pia Larson

    Receptrecensioner

    Det finns ännu inga recensioner för detta recept.
    föregående
    Cheesecake!
    nästa
    Köttfärssås!
    föregående
    Cheesecake!
    nästa
    Köttfärssås!

    Lägg till kommentar