0 0
Laxburgare!

Dela på sociala medier

Kopiera och dela denna URL

Ingredienser

Ändra antal portioner:;
500 gram Lax
1 Kruka Basilika
1 st Ägg
½ tsk Salt
Peppar

Favoritmarkera detta recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Laxburgare!

Laxburgare

Innehållsinformation
    Kök

      Underbart goda burgare som kan ätas med bröd, potatismos eller varför inte med en Libanesisk Tabbouleh. Se recept https://käk.nu/recept/tabbouleh/

      • 15 minuter
      • Portioner 4
      • Lätt

      Ingredienser

      Tillagning

      Dela

      Laxburgare!

      Smart,gott och enkelt! Enkla att styckfrysa, gör många på en gång och plocka fram från frysen och ha till matlåda. Servera gärna med Tabouleh, avokado / mangosallad samt färskostkräm.

      (De ska inte vara välstekta då de då blir torra, bättre att de är lite rosa inuti)

       

       

       

       

      (Visited 17 times, 1 visits today)

      Steg

      1
      Klar

      Mixa ihop till färs!

      Skär filéerna i mindre bitar, plocka av basilikabladen. Lägg i laxfiléerna matmixer  tillsätt basilikan, ägg, salt och peppar, mixa sedan tills det blivit en färs. Färsen ska vara ganska lös. Forma färsen till burgare och stek dem ett par minuter på var sida.

      (De ska inte vara välstekta då de då blir torra, bättre att de är lite rosa inuti)

      Pia Larson

      Receptrecensioner

      Det finns ännu inga recensioner för detta recept.
      föregående
      Jordnötssås
      nästa
      Tabbouleh!
      föregående
      Jordnötssås
      nästa
      Tabbouleh!

      Lägg till kommentar