0 0
Köttfärssås!

Dela på sociala medier

Kopiera och dela denna URL

Ingredienser

Ändra antal portioner:;
500 gram Köttfärs
2 burkar/förpackningar Passerade tomater Går bra med krossade också men mjukare smak med de passerade tomaterna.
2-4 klyfter Vitlök
1 st Gul lök
2 st tärningar Grönsaksbuljong
1 förpackning Bacon I tärningar
3-4 st Morötter
1 msk torkad Persilja
efter önskad styrka Chiliflakes
1 msk Grillkrydda
Salt
Peppar
Att steka i. Smör
3 st Soltorkade tomater klipp i mindre bitar med sax.

Favoritmarkera detta recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Köttfärssås!

Köttfärssås!

Innehållsinformation

    Snabbgjord köttfärssås där du bestämmer styrkan.

    • 25 minuter
    • Portioner 6
    • Lätt

    Ingredienser

    Tillagning

    Dela

    Suverän, saftig och smarrig köttfärssås.

    (Visited 12 times, 1 visits today)

    Steg

    1
    Klar

    Stekning!

    Börja med att steka de hackade lökarna i smör. Lägg i större gryta med de passerade tomaterna , de klippta soltorkade tomaterna och buljongtärningarna.
    Stek den tärnade baconet, häll även ned det i den större grytan. Stek köttfärsen och krydda den efter behag. häll ner i grytan och blanda om.

    2
    Klar

    Riv morötterna!

    Skala och riv morötterna och blanda i dem i såsen, morötterna gör så att såsen blir mycket saftigare. låt stå och puttra i ca 10 minuter, se till dock att ha svag värme så det inte bränns vid i botten. Tillsätt persiljan på slutet.

    3
    Klar

    TIPS!

    Se till att göra dubbelsats när du ändå håller på att laga maten. Köttfärssås är så gott och smidigt att ha i matlådan.

    Pia Larson

    Receptrecensioner

    Det finns ännu inga recensioner för detta recept.
    föregående
    Rödbetsbiffar!
    föregående
    Rödbetsbiffar!

    Lägg till kommentar