0 0
Cheesecake!

Dela på sociala medier

Kopiera och dela denna URL

Ingredienser

3 dl Vispgrädde
3 st Ägg
2 ½ dl Socker
120 gram Philadelphiaost
1 tsk Vaniljsocker
10 st Digestive kex

Favoritmarkera detta recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cheesecake!

Innehållsinformation

    Lättgjord Cheesecake bara att röra ihop och låta stelna i frysen!

    • 3 timmar
    • Medel

    Ingredienser

    Tillagning

    Dela

    Bästa och godaste efterrätten! Snabb att göra och perfekt att ha klar i frysen när det vankas gäster!

    (Visited 27 times, 1 visits today)

    Steg

    1
    Klar

    Var noga med att följa instruktionerna och ha 3 bunkar redo!

    Knäck äggen och separera gulan och vitan, lägg dem i olika bunkar. Använd en lite större bunke till äggvitan eftersom allt ska blandas där i sen.

    2
    Klar

    Vispa äggvita!

    Vispa äggvitan till ett hårt, fast skum. Ställ åt sidan.

    3
    Klar

    Vispa ägggulan, socker!

    Ta bunken med äggulor och tillsätt sockret och vispa till ett vitt skum. Ställ åt sidan!

    4
    Klar

    Vispa grädde!

    Vispa grädden!

    5
    Klar

    Blanda ihop!

    Ta nu bunken med äggvita och blanda i vaniljsocker och Philadephiaosten.
    Häll sedan i även äggulesmeten samt grädden och blanda om!

    6
    Klar

    Krossa Digestivekex!

    Krossa 8 st digestivekex i botten på en rund form ( ca 24 cm i diameter) Häll i smeten över kexen. strö ytterligare 2 st kex över kakan som garnering.

    7
    Klar

    Ställ in i frysen!

    Ställ in i frysen och låt stå och stelna i minst 3 timmar. Ska den stå några dagar så täck med plastfolie. Servera gärna med färska bär!

    Pia Larson

    Receptrecensioner

    Det finns ännu inga recensioner för detta recept.
    föregående
    Tårtbotten!
    nästa
    Rödbetsbiffar!
    föregående
    Tårtbotten!
    nästa
    Rödbetsbiffar!

    Lägg till kommentar